General fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
General fórum

General fórum znamená v překladu všeobecné fórum, jelikož si zde můžeme potlachat o různých věcech.Než ale začnete příspívat, tak by jste si měli řádně pročíst pravidla fóra a jiná důležitá oznámení.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Ikariam hrajete??

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
tovlasek
VIP uživatel
VIP uživatel
tovlasek

Počet příspěvků : 51
Věk : 27
Město : Praha 8

Ikariam hrajete?? Empty
PříspěvekPředmět: Ikariam hrajete??   Ikariam hrajete?? EmptyThu Oct 15, 2009 7:43 pm

zkoušel jsem tuto hru ale moc mě to nebavilo sice má pěkné animace je to docela pěkná hra ale když jsem založil 2 ves zjistil jsem že jsem v pr... Very Happy protože nemám nikde surky Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Amycus
VIP uživatel
VIP uživatel
Amycus

Počet příspěvků : 49
Věk : 30
Město : Jihlava

Ikariam hrajete?? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ikariam hrajete??   Ikariam hrajete?? EmptyThu Oct 15, 2009 8:34 pm

Já jsem Ikariam také chvíli hrál, ale přestalo mě to bavit Smile Jinak ikariam má fakt dobré animace, ale na travian to nemá Exclamation
Návrat nahoru Goto down
nightRaven
VIP uživatel
VIP uživatel
nightRaven

Počet příspěvků : 7

Ikariam hrajete?? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ikariam hrajete??   Ikariam hrajete?? EmptyFri Oct 16, 2009 12:48 pm

Ikariam je o trochu dosť zložitejší ako Travian, ale čo sa týka útokov, tak smola. Tam je to pohodička, takmer všetci mierny (aspoň z mojich skúseností) a dosť blbé je aj, že tie svety nikdy neskončia.
Návrat nahoru Goto down
Wolferin
Admin
Admin
Wolferin

Počet příspěvků : 108

Ikariam hrajete?? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ikariam hrajete??   Ikariam hrajete?? EmptyFri Oct 16, 2009 3:55 pm

Já jsem to zkoušel, ale z počátku jsem to vůbec nepochopil, zůstávám věrný travianu, ikdyž ho také momentálně nehraji.
Návrat nahoru Goto down
https://general-forum.forumczech.com
Gamer
VIP uživatel
VIP uživatel
Gamer

Počet příspěvků : 44
Věk : 30

Ikariam hrajete?? Empty
PříspěvekPředmět: Ikariam   Ikariam hrajete?? EmptyFri Oct 16, 2009 10:46 pm

Hrával, hrával... Po 1 měsíci hraní 4 vsi a byl jsem mezi top 1000 hráči v pop a off:D

Jinak jsem hrál také travian... Dříve nebo později mě ale někdo vyfarmil:D
Návrat nahoru Goto down
https://general-forum.forumczech.com
Sponsored content

Ikariam hrajete?? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ikariam hrajete??   Ikariam hrajete?? Empty

Návrat nahoru Goto down

Ikariam hrajete??
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
General fórum :: PC a online hry :: Ikariam-
Přejdi na: