General fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
General fórum

General fórum znamená v překladu všeobecné fórum, jelikož si zde můžeme potlachat o různých věcech.Než ale začnete příspívat, tak by jste si měli řádně pročíst pravidla fóra a jiná důležitá oznámení.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Microsoft Windows 7

Goto down 
+3
paroháč
Wolferin
mac.dobytek
7 posters
AutorZpráva
mac.dobytek
VIP uživatel
VIP uživatel
mac.dobytek

Počet příspěvků : 10
Město : Praha

Microsoft Windows 7 Empty
PříspěvekPředmět: Microsoft Windows 7   Microsoft Windows 7 EmptyThu Oct 15, 2009 7:21 pm

Tak jak se těšíte na Windows 7, který má vyjít 22.10.2009(což je přesně za týden)
Tady je nějaké info:
článek o windows 7 na idnes.cz
A tady je to na originální stránce microsoftu.

Snad to bude lepší než Windows Vista
Návrat nahoru Goto down
Wolferin
Admin
Admin
Wolferin

Počet příspěvků : 108
Město : Jihlava

PříspěvekPředmět: Re: Microsoft Windows 7   Microsoft Windows 7 EmptyThu Oct 15, 2009 7:25 pm

Bude to paráda.Visty nemám rád, nespustí mi to řadu her a programů. Mad

Musím si někdy ten Windows7 nainstalovat, strašně se těším.
Návrat nahoru Goto down
https://general-forum.forumczech.com
mac.dobytek
VIP uživatel
VIP uživatel
mac.dobytek

PříspěvekPředmět: Re: Microsoft Windows 7   Microsoft Windows 7 EmptyThu Oct 15, 2009 7:41 pm

Já jsem s vistama docela spokojený.. Když si na ně člověk zvykne Smile
Návrat nahoru Goto down
paroháč

paroháč

Počet příspěvků : 2

PříspěvekPředmět: Re: Microsoft Windows 7   Microsoft Windows 7 EmptyThu Oct 15, 2009 8:26 pm

Donedávna jsem měl OS Windows XP a byl jsem přesvědčený, že lepší OS už jsem mít nemohl (byl jsem s ním hold spokojený). Cca před 2-mi měsíci jsem si zakoupil ntb s OS Windows Vista Home Premium a k mému překvapení mi Vista přijde plnohodnotnější, lépe propracovaná a lehce ovladatelná. Jsem s ní tudíž naprosto spokojený a k Windows XP bych se už nevrátil..

Co se týče nového OS Windows 7, na můj nově zakoupený ntb se vztahuje upgrade zdarma a tudíž si každý říká, proč toho nevyužít. Já jsem ovšem zkoušel Beta verzi OS Windows 7 a zas tak závratné to nebylo, tudíž nějaký ten rok setrvám na Vistě, se kterou jsem momentálně velmi spokojneý a za pár let už bude na trhu daleko lepší a vymoženější OS.

Rada na závěr, pokud jste nevyzkoušeli Beta verzi OS Windows 7 a hodláte po této plnohodnotné verzi, která zanedlouho přijde na trh sáhnout, nebuďte ukvapení. Mohli byste totiž být zklamaní.
Návrat nahoru Goto down
mac.dobytek
VIP uživatel
VIP uživatel
mac.dobytek

PříspěvekPředmět: Re: Microsoft Windows 7   Microsoft Windows 7 EmptyThu Oct 15, 2009 8:29 pm

Já jsem četl v nějakým počítačovým časopise(myslím že v chipu nebo v computeru) že windows 7 mají být lepší než visty+xp dohromady..Tak nevím Sad Celkově lidi moc rádi visty nemají, ale mě zas tak nevadí ..Zatím jsem byl nejvíc spokojený s windows 2000
Návrat nahoru Goto down
Amycus
VIP uživatel
VIP uživatel
Amycus

Počet příspěvků : 49
Věk : 30

PříspěvekPředmět: Re: Microsoft Windows 7   Microsoft Windows 7 EmptyThu Oct 15, 2009 8:41 pm

Už dávno je na microsoft.com download na Win7 a nejdivnější na tom je, že stáhnutí Win7 je legální Very Happy

Jinak se samozřejmě taky těším. Doma mam Vistu, se kterou jsem naprosto nespokojen. Evil or Very Mad
Návrat nahoru Goto down
AjŤák
VIP uživatel
VIP uživatel

Počet příspěvků : 5
Věk : 32
Město : obec Uhřice (okr. Vyškov)

PříspěvekPředmět: Windows 7   Microsoft Windows 7 EmptyThu Oct 15, 2009 9:36 pm

Windows 7 jsou fakt paráda. Jsou fakt lepší než Visty a XP dohromady. Doporučuju...
Návrat nahoru Goto down
https://www.facebook.com/Zbynek.Pokorny
nightRaven
VIP uživatel
VIP uživatel
nightRaven

Počet příspěvků : 7

PříspěvekPředmět: Re: Microsoft Windows 7   Microsoft Windows 7 EmptyFri Oct 16, 2009 12:45 pm

XP 4ever Exclamation Exclamation Exclamation
Návrat nahoru Goto down
Rockin
VIP uživatel
VIP uživatel
Rockin

Počet příspěvků : 14

PříspěvekPředmět: Re: Microsoft Windows 7   Microsoft Windows 7 EmptyFri Oct 16, 2009 2:24 pm

Amycus: Legalni je stahnuti win7 RC verze, RTM, professional, home a ultimate uz jsou placene, nebo, pokud mas stesti jako ja, plati ti je vysoka skola...

XP jsou sice vyborne, ale jakozto hrac se musim posunout dopredu...
Návrat nahoru Goto down
Wolferin
Admin
Admin
Wolferin

Počet příspěvků : 108

PříspěvekPředmět: Re: Microsoft Windows 7   Microsoft Windows 7 EmptyFri Oct 16, 2009 8:16 pm

AjŤák napsal:
Windows 7 jsou fakt paráda. Jsou fakt lepší než Visty a XP dohromady. Doporučuju...

Doufám, že to bude stát opravdu za to. Wink

Jinak vítám nového uživatele. Smile Wink
Návrat nahoru Goto down
https://general-forum.forumczech.com
AjŤák
VIP uživatel
VIP uživatel

Počet příspěvků : 5
Věk : 32
Město : obec Uhřice (okr. Vyškov)

PříspěvekPředmět: Windows 7   Microsoft Windows 7 EmptySat Oct 17, 2009 3:16 pm

Wolferin napsal:

Doufám, že to bude stát opravdu za to. Wink

Jinak vítám nového uživatele. Smile Wink

Ty sedmičky opravdu stojí za to, rozhodně jsou míň problémovější než Visty (alespoň podle toho co už jsem měl možnost vyzkoušet), akorát by mohli bejt víc podobný Xp Profi. No uvidíme, třeba bude v budoucnu ještě nějakej lepší Windows...

P.S. Jinak děkuji za přivítání...
Návrat nahoru Goto down
https://www.facebook.com/Zbynek.Pokorny
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Microsoft Windows 7   Microsoft Windows 7 Empty

Návrat nahoru Goto down

Microsoft Windows 7
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
General fórum :: Ostatní :: Computer a vše kolem něj-
Přejdi na: