| Microsoft Windows 7 | |
|
+3paroháč Wolferin mac.dobytek 7 posters |
Autor | Zpráva |
---|
mac.dobytek VIP uživatel
Počet příspěvků : 10 Založen : 15. 10. 09 Město : Praha
| Předmět: Microsoft Windows 7 Thu Oct 15, 2009 7:21 pm | |
| Tak jak se těšíte na Windows 7, který má vyjít 22.10.2009(což je přesně za týden) Tady je nějaké info: článek o windows 7 na idnes.cz A tady je to na originální stránce microsoftu. Snad to bude lepší než Windows Vista | |
|
| |
Wolferin Admin
Počet příspěvků : 108 Založen : 01. 09. 09 Město : Jihlava
| Předmět: Re: Microsoft Windows 7 Thu Oct 15, 2009 7:25 pm | |
| Bude to paráda.Visty nemám rád, nespustí mi to řadu her a programů. Musím si někdy ten Windows7 nainstalovat, strašně se těším. | |
|
| |
mac.dobytek VIP uživatel
| Předmět: Re: Microsoft Windows 7 Thu Oct 15, 2009 7:41 pm | |
| Já jsem s vistama docela spokojený.. Když si na ně člověk zvykne | |
|
| |
paroháč
Počet příspěvků : 2 Založen : 12. 10. 09
| Předmět: Re: Microsoft Windows 7 Thu Oct 15, 2009 8:26 pm | |
| Donedávna jsem měl OS Windows XP a byl jsem přesvědčený, že lepší OS už jsem mít nemohl (byl jsem s ním hold spokojený). Cca před 2-mi měsíci jsem si zakoupil ntb s OS Windows Vista Home Premium a k mému překvapení mi Vista přijde plnohodnotnější, lépe propracovaná a lehce ovladatelná. Jsem s ní tudíž naprosto spokojený a k Windows XP bych se už nevrátil..
Co se týče nového OS Windows 7, na můj nově zakoupený ntb se vztahuje upgrade zdarma a tudíž si každý říká, proč toho nevyužít. Já jsem ovšem zkoušel Beta verzi OS Windows 7 a zas tak závratné to nebylo, tudíž nějaký ten rok setrvám na Vistě, se kterou jsem momentálně velmi spokojneý a za pár let už bude na trhu daleko lepší a vymoženější OS.
Rada na závěr, pokud jste nevyzkoušeli Beta verzi OS Windows 7 a hodláte po této plnohodnotné verzi, která zanedlouho přijde na trh sáhnout, nebuďte ukvapení. Mohli byste totiž být zklamaní. | |
|
| |
mac.dobytek VIP uživatel
| Předmět: Re: Microsoft Windows 7 Thu Oct 15, 2009 8:29 pm | |
| Já jsem četl v nějakým počítačovým časopise(myslím že v chipu nebo v computeru) že windows 7 mají být lepší než visty+xp dohromady..Tak nevím Celkově lidi moc rádi visty nemají, ale mě zas tak nevadí ..Zatím jsem byl nejvíc spokojený s windows 2000 | |
|
| |
Amycus VIP uživatel
Počet příspěvků : 49 Založen : 01. 09. 09 Věk : 30 Město : Jihlava
| Předmět: Re: Microsoft Windows 7 Thu Oct 15, 2009 8:41 pm | |
| Už dávno je na microsoft.com download na Win7 a nejdivnější na tom je, že stáhnutí Win7 je legální Jinak se samozřejmě taky těším. Doma mam Vistu, se kterou jsem naprosto nespokojen. | |
|
| |
AjŤák VIP uživatel
Počet příspěvků : 5 Založen : 15. 10. 09 Věk : 32 Město : obec Uhřice (okr. Vyškov)
| Předmět: Windows 7 Thu Oct 15, 2009 9:36 pm | |
| Windows 7 jsou fakt paráda. Jsou fakt lepší než Visty a XP dohromady. Doporučuju... | |
|
| |
nightRaven VIP uživatel
Počet příspěvků : 7 Založen : 15. 10. 09
| Předmět: Re: Microsoft Windows 7 Fri Oct 16, 2009 12:45 pm | |
| | |
|
| |
Rockin VIP uživatel
Počet příspěvků : 14 Založen : 26. 09. 09 Město : Praha
| Předmět: Re: Microsoft Windows 7 Fri Oct 16, 2009 2:24 pm | |
| Amycus: Legalni je stahnuti win7 RC verze, RTM, professional, home a ultimate uz jsou placene, nebo, pokud mas stesti jako ja, plati ti je vysoka skola...
XP jsou sice vyborne, ale jakozto hrac se musim posunout dopredu... | |
|
| |
Wolferin Admin
Počet příspěvků : 108 Založen : 01. 09. 09 Město : Jihlava
| |
| |
AjŤák VIP uživatel
Počet příspěvků : 5 Založen : 15. 10. 09 Věk : 32 Město : obec Uhřice (okr. Vyškov)
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Microsoft Windows 7 | |
| |
|
| |
| Microsoft Windows 7 | |
|