Adas
Počet příspěvků : 2 Založen : 28. 09. 09
| Předmět: Age of Empires 3 Thu Oct 08, 2009 9:06 pm | |
| Je to husta strategi libi se mi nani dobry multiplayer a kampan je gut ale obcas dost obtizna ale hlvane se mi libi ze kazdy narod ma odlisne zbrane a nektere lode. Ale inteligence PC neni moc dobra zautocit na protivnika s 5x menis armadou to se jen tak nevidi | |
|
Rockin VIP uživatel
Počet příspěvků : 14 Založen : 26. 09. 09 Město : Praha
| Předmět: Re: Age of Empires 3 Fri Oct 09, 2009 4:47 pm | |
| Osobne jsem mel radeji AoE 2, ta atmosfera byla nezapomenutelna... | |
|
TYR
Počet příspěvků : 8 Založen : 29. 09. 09
| Předmět: Re: Age of Empires 3 Sun Oct 11, 2009 10:42 pm | |
| Ano... U AoE 2 sem strávil hodiny si vyhrávání s vlastním Impériem... A ta atmosféra... | |
|
Wolferin Admin
Počet příspěvků : 108 Založen : 01. 09. 09 Město : Jihlava
| Předmět: Re: Age of Empires 3 Sun Oct 11, 2009 10:47 pm | |
| Mě zase moc dvojka nezaujala, mě spíše jednička, kterou jsem hrával už od mala.Pěkné vzpomínky. | |
|
Amycus VIP uživatel
Počet příspěvků : 49 Založen : 01. 09. 09 Věk : 30 Město : Jihlava
| Předmět: Re: Age of Empires 3 Tue Oct 20, 2009 6:57 am | |
| Souhlasím s Wolferin. Age of Empires III jsem taky hrával tak ve 3.třídě a na ten cas to nebyla špatná strategie. Dadoun // spatny dil ne | |
|
nightRaven VIP uživatel
Počet příspěvků : 7 Založen : 15. 10. 09
| Předmět: Re: Age of Empires 3 Tue Oct 20, 2009 5:19 pm | |
| Dnes v škole. Spolužiak mi hodil učebnicu z náboženstva do Vitusovej lavice (Vitus je druhý spolužiak, totálny maniak) a keď som si ich bral späť zhúkol na mňa, prečo beriem Vitusove veci, lenže Vitus chodí na etiku a preto logicky nemá knihu z náboženstva a to osm mu aj povedal a on: [b]"Vitus chodí na náboženstvo, ja osm naňho poslal Monka.[b] Age of Empires RUl4Z!!! OFFTOPIC: V anglickom Ikariame dnes Vitus prečítal Spearman (spírmen) ako Sperman. Všetci mŕtvi od smiechu | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Age of Empires 3 | |
| |
|