General fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
General fórum

General fórum znamená v překladu všeobecné fórum, jelikož si zde můžeme potlachat o různých věcech.Než ale začnete příspívat, tak by jste si měli řádně pročíst pravidla fóra a jiná důležitá oznámení.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Age of Empires 3

Goto down 
+2
Rockin
Adas
6 posters
AutorZpráva
Adas

Počet příspěvků : 2

Age of Empires 3 Empty
PříspěvekPředmět: Age of Empires 3   Age of Empires 3 EmptyThu Oct 08, 2009 9:06 pm

Je to husta strategi libi se mi nani dobry multiplayer a kampan je gut ale obcas dost obtizna ale hlvane se mi libi ze kazdy narod ma odlisne zbrane a nektere lode. Ale inteligence PC neni moc dobra zautocit na protivnika s 5x menis armadou to se jen tak nevidi
Návrat nahoru Goto down
Rockin
VIP uživatel
VIP uživatel
Rockin

Počet příspěvků : 14
Město : Praha

Age of Empires 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Age of Empires 3   Age of Empires 3 EmptyFri Oct 09, 2009 4:47 pm

Osobne jsem mel radeji AoE 2, ta atmosfera byla nezapomenutelna...
Návrat nahoru Goto down
TYR

TYR

Počet příspěvků : 8

Age of Empires 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Age of Empires 3   Age of Empires 3 EmptySun Oct 11, 2009 10:42 pm

Ano... U AoE 2 sem strávil hodiny si vyhrávání s vlastním Impériem... A ta atmosféra...
Návrat nahoru Goto down
Wolferin
Admin
Admin
Wolferin

Počet příspěvků : 108
Město : Jihlava

Age of Empires 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Age of Empires 3   Age of Empires 3 EmptySun Oct 11, 2009 10:47 pm

Mě zase moc dvojka nezaujala, mě spíše jednička, kterou jsem hrával už od mala.Pěkné vzpomínky.
Návrat nahoru Goto down
https://general-forum.forumczech.com
Amycus
VIP uživatel
VIP uživatel
Amycus

Počet příspěvků : 49
Věk : 30
Město : Jihlava

Age of Empires 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Age of Empires 3   Age of Empires 3 EmptyTue Oct 20, 2009 6:57 am

Souhlasím s Wolferin. Age of Empires III jsem taky hrával tak ve 3.třídě Smile a na ten cas to nebyla špatná strategie.

Dadoun // spatny dil ne Very Happy
Návrat nahoru Goto down
nightRaven
VIP uživatel
VIP uživatel
nightRaven

Počet příspěvků : 7

Age of Empires 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Age of Empires 3   Age of Empires 3 EmptyTue Oct 20, 2009 5:19 pm

Dnes v škole. Spolužiak mi hodil učebnicu z náboženstva do Vitusovej lavice (Vitus je druhý spolužiak, totálny maniak) a keď som si ich bral späť zhúkol na mňa, prečo beriem Vitusove veci, lenže Vitus chodí na etiku a preto logicky nemá knihu z náboženstva a to osm mu aj povedal a on: [b]"Vitus chodí na náboženstvo, ja osm naňho poslal Monka.[b]

Age of Empires RUl4Z!!!

OFFTOPIC: V anglickom Ikariame dnes Vitus prečítal Spearman (spírmen) ako Sperman. Všetci mŕtvi od smiechu lol!
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Age of Empires 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Age of Empires 3   Age of Empires 3 Empty

Návrat nahoru Goto down

Age of Empires 3
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
General fórum :: PC a online hry :: Strategické hry-
Přejdi na: