Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
General fórum
General fórum znamená v překladu všeobecné fórum, jelikož si zde můžeme potlachat o různých věcech.Než ale začnete příspívat, tak by jste si měli řádně pročíst pravidla fóra a jiná důležitá oznámení.
Dovolil jsem si zde otevřít diskusi ke hře (případně filmu, knize) jménem Stalker. Protože tato hra patří mezi ty oblíbenější, a to nejen u mě, tak doufam, že se do debaty zapojí více lidí.
Amycus VIP uživatel
Počet příspěvků : 49 Založen : 01. 09. 09 Věk : 30 Město : Jihlava
Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R Thu Oct 01, 2009 3:23 pm
Určitě moc dobrá hra
Mahone
Počet příspěvků : 7 Založen : 10. 09. 09 Věk : 29
Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R Thu Oct 01, 2009 9:52 pm
Já jsem tedy pro Clear Skye, grafika se mi zdá povedenější.Na hrej.cz má tato hra hodnocení 8 z 10 což také není zrovna nejhorší. Jinak za veliké + považuji, že se časově ocitneme před událostmi první hry z čehož plyne, že abychom pochopili příběh Clear Skye nemusíme dohrát Shadow of Chernobyl.
TYR
Počet příspěvků : 8 Založen : 29. 09. 09
Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R Thu Oct 01, 2009 10:35 pm
Souhlasim Mahone, Clear sky má povedenou grafiku, dokonce si hoši z GSC Game World dali záležet i na hratelnosti, příběhu, dialogy sou opět obsáhlé a za level design bych je taky pochválil. Ovšem Shadow of Chernobyl má jakési své osobyté kouzlo, něco, co mě doslova vtáhlo do víru hraní, hlavně atmosfera na mě hodně zapracovala a proto pro mě zůstává Shadow of Chernobyl prvořadým dílem této zajímavé serie...
Mahone
Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R Fri Oct 02, 2009 7:29 am
Člověk bude mít zajisté jiný názor pokud tuto hru někdy hrál a to myslím jako hrál!Nemyslím tím, že jste si ji jednou vyzkoušeli u kamaráda.Počítačová hra vás nebude nikdy bavit tolik, dokud ji nebudete moci hrát sami doma.Potom si na ni teprve můžete udělat ten správný názor.Berte mě jako hodnotícího uživatele na základě recenzí a videií (alespoň v tomto tématu, jinak jsem samozřejmě velmi znalý ) .Mohu se mýlit, ale také mohu mít pravdu!
Rockin VIP uživatel
Počet příspěvků : 14 Založen : 26. 09. 09 Město : Praha
Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R Sun Oct 04, 2009 5:35 pm
U me je to jednoznacne Stalker: Clear Sky. Mene strileni, vice pribehu... byla to uz spis takova akcni adventurka, coz mam ja rad.
Mahone: K pochopeni Clear Sky JE nutno dohrat Shadow of Chernobyl, jinak nemas absolutne zadnou sanci pochopit pribeh... je nutno znat postavit a udalosti minule hry, abys pochopil, co se deje, nebo lepe receno, bude dit. A tohle taktez pisou v recenzi, mam pocit ze na bonuswebu.
Mahone
Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R Sun Oct 04, 2009 7:02 pm
Proč by potom Clear Sky fungoval jako stand alone?Což znamená, že k hraní datadisku nepotřebujeme půdovní hru!Byla by přece hloupost být šťastný z toho, že si koupím datadisk Cleark Sky a k jeho spuštění nebudu potřebovat původní hru a nakonec zjistím, že bez původní hry nemohu Clear Skye pochopit...